Πώματα Φυσικού Φελλού Κορυφαίας Ποιότητας

Στερεότητα, ελαστικότητα, συμπιεστότητα, υψηλό κύρος!

Αυτές είναι οι βασικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν τις βέλτιστες συνθήκες συντήρησης του κρασιού και χαρακτηρίζουν πλήρως τα πώματα φυσικού φελλού, τα οποία αναγνωρίζονται ακόμα και από μεγάλο κομμάτι των καταναλωτών ως σημάδια υψηλής ποιότητας!

  • Πώματα BIO
  • Πώματα NATURAL

Παράδοση

Πώματα NATURAL

Εναρμονίζοντας την παράδοση με την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα του προϊόντος. Τα φυσικά πώματα φελλού προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως ακεραιότητα διαρροής, σταθερότητα και ελαστικότητα, τα οποία εγγυώνται εξαιρετικές συνθήκες στεγανοποίησης της φιάλης για μεγάλες χρονικές περιόδους. Η γκάμα NATURAL, με την υιοθέτηση σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή τους, παρέχει στον πελάτη προϊόντα παράδοσης σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων και κατεργασίας της επιφάνειας των πωμάτων.

Πώματα φυσικού φελλού NATURAL
Πώματα φυσικού φελλού NATURAL
paradosi-natural-cork

Φύση

Φυσικά Βιολογικά Πώματα Φελλού

Τα πώματα προέρχονται από υλικά πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας. Η γκάμα BIO αποτελεί μια νέα σειρά φελλών, οι οποίοι πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, τόσο των πελατών όσο και των καταναλωτών.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου φάσματος πωμάτων από φελλό έχει υλοποιηθεί από Πορτογαλικό οίκο, βασισμένη σε έρευνα αιχμής, η οποία πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων διαδικασιών πλύσης και επεξεργασίας των επιφανειών.

Για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα και η βιολογική προέλευση των πωμάτων, η εκτύπωση τους γίνεται με πυρογραφία και η επεξεργασία τους γίνεται με φυσικό κερί μέλισσας.

bio

Εναλλακτικές επιλογές

COLMATE

Colmated

Conical