Τεχνητά Πώματα Φελλού Υψηλής Αντοχής

Οικονομικές λύσεις υψηλής απόδοσης και αντοχής!

Με αποκλειστικό γνώμονα την πλήρη κάλυψη του συνόλου των απαιτήσεων της αγοράς, η Berlin Packaging Greece έχει επενδύσει σε πώματα από συσσωματωμένο φελλό με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Αποτέλεσμα; Πολύ ανθεκτικά τεχνικά πώματα, σε διάφορες διαμέτρους και διαστάσεις, και για ένα σημαντικό εύρος αναγκών εμφιάλωσης.

Η σειρά τεχνητών φελλών ECO περιλμβάνει τα πώματα:

  • ECO
  • ECO PLUS

Τεχνολογική Αρτιότητα

Η σειρά ECO αποτελεί τη νέα γενιά πωμάτων φελλού. Είναι ένα τεχνητό πώμα το οποίο λαμβάνεται με ατομική χύτευση, χρησιμοποιώντας κόκκους 0,5 έως 3 mm. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι ένα πιο ομοιογενές πώμα, το οποίο εξασφαλίζει σωστή και ομοιόμορφη συμπεριφορά στο επίπεδο των μηχανικών επιδόσεων, ειδικά σε ό,τι αφορά την ελαστικότητα, τη δυνατότητα συμπίεσης, την αντοχή στο βραστό νερό και την ικανότητα υγρής σφράγισης.

Ο υψηλός και αυστηρότατος ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή τους, εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις μέσα στη φιάλη. Με συγκεντρώσεις τριχλωροανισόλης (2,4,6 TCA) κάτω από 0,2 ng/L (σημαντικά χαμηλότερες από το κατώτατο όριο των 0,4 ng/L στο οποίο είναι δυνατή η ανίχνευση της οσμής TCA σε λευκό κρασί), τα πώματα ECO και ECO PLUS αποτελούν εγγυημένες επιλογές για την αποτελεσματική σφράγιση πολύ μεγάλης ποικιλίας οίνων.

Τεχνικά Πώματα ECO & ECO PLUS

Πώματα ECO & ECO PLUS

Τεχνικά Πώματα ECO & ECO PLUS

Πώμα ECO (Zoom)

Τεχνικά Πώματα ECO & ECO PLUS

Πώματα ECO (Zoom)

Τεχνικά Πώματα Eco

Εναλλακτικές επιλογές

twintop

TwinTop/ 1+1

Champagne micro + 2/1/0 discs

Conical

Πληθώρα επιλογών & Οικονομία

Παραγόμενα εξ ολοκλήρου σε συσσωματωμένο φελλό και χρησιμοποιώντας ατομική ή ολοκληρωτική συσσωμάτωση, με ομοιόμορφη εμφάνιση, τα τεχνητά πώματα ECO προσφέρονται σε διαφορετικές διαμέτρους, μεγέθη αλλά και μεγέθη κόκκων, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και εξασφαλίζουν μια οικονομική και παράλληλα αξιόπιστη λύση για τους οίνους που προορίζονται για πρώιμη κατανάλωση.

Πώματα ECO