Πώματα φελλού

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ

ΗΣΥΧΑ ΚΡΑΣΙΑ

pomata-fellou-1

Χρησιμοποιείστε το σωστό πώμα φελλού που θα έρθει σε επαφή με το κρασί και τη φιάλη.

pomata-fellou-2

Διάμετρος συμπίεσης: 15,75 ± 0,25 mm

pomata-fellou-3

Βέλτιστη ταχύτητα πωματισμού που συνιστάται από τον κατασκευαστή 1.200/h/ κεφαλή.

pomata-fellou-4

Να φυλάσσετε τους φελλούς σε καθαρό, ξηρό και αεριζόμενο περιβάλλον, το μέγιστο για 4 μήνες.

pomata-fellou-5

Μειώστε την εσωτερική πίεση κατά τη τοποθέτηση του πώματος από 0 έως -0,2 bar.

pomata-fellou-6

Μετά την εμφιάλωση , κρατήστε τις φιάλες σε όρθια θέση για τουλάχιστον 3 λεπτά για τεχνικό πώμα ή 48-72 ώρες για φυσικό φελλό.

pomata-fellou-7

Οι φελλοί θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από όλες τις χημικές ουσίες, τα φυτοφάρμακα, τα μυκητοκτόνα, τα χλωριούχα προϊόντα υγιεινής και τις επεξεργασμένες ξύλινες κατασκευές (ιδίως με PCP pentachlorophenol).

pomata-fellou-8

Οι φελλοί να τοποθετούνται στη φιάλη (για τυπικές φιάλες κρασιού): από 0 mm έως 1 mm από το χείλος του λαιμού.

pomata-fellou-9

Μεταφέρετε / αποθηκεύστε τις φιάλες σε όρθια ή οριζόντια θέση.