ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ
ΗΣΥΧΑ ΚΡΑΣΙΑ

Χρησιμοποιείστε το σωστό πώμα φελλού που θα έρθει σε επαφή με το κρασί και τη φιάλη.

Διάμετρος συμπίεσης: 15,75 ± 0,25 mm

Βέλτιστη ταχύτητα πωματισμού που συνιστάται από τον κατασκευαστή 1.200/h/ κεφαλή.

Να φυλάσσετε τους φελλούς σε καθαρό, ξηρό και αεριζόμενο περιβάλλον, το μέγιστο για 4 μήνες.

Μειώστε την εσωτερική πίεση κατά τη τοποθέτηση του πώματος από 0 έως -0,2 bar.

Μετά την εμφιάλωση , κρατήστε τις φιάλες σε όρθια θέση για τουλάχιστον 3 λεπτά για τεχνικό πώμα ή 48-72 ώρες για φυσικό φελλό.

Οι φελλοί θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από όλες τις χημικές ουσίες, τα φυτοφάρμακα, τα μυκητοκτόνα, τα χλωριούχα προϊόντα υγιεινής και τις επεξεργασμένες ξύλινες κατασκευές (ιδίως με PCP pentachlorophenol).

Οι φελλοί να τοποθετούνται στη φιάλη (για τυπικές φιάλες κρασιού): από 0 mm έως 1 mm από το χείλος του λαιμού.

Μεταφέρετε / αποθηκεύστε τις φιάλες σε όρθια ή οριζόντια θέση.