Το Προφίλ της εταιρίας

Η Berlin Packaging Ελλάδας αποτελεί μέρος του τμήματος ΕΜΕΑ της Berlin Packaging, του μεγαλύτερου Hybrid Packaging Supplier® γυαλιού, πλαστικού, μεταλλικών συσκευασιών και πωμάτων στον κόσμο.

Με πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία συσκευασίας, πάνω από 2.200 επαγγελματίες συσκευασίας και ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και αποθηκών, η Berlin Packaging παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες συσκευασίας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Berlin Packaging Ελλάδας διαθέτει γραφεία σε : Λάρισα, Αθήνα, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Συσκευασίες και πώματα από γυαλί, πλαστικό και μέταλλο

Το επιχειρηματικό μοντέλο μας έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη διαδικασία συσκευασίας εύκολη για τους πελάτες μας: αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, από τη σύλληψη της ιδέας έως τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την αποθήκευση, την αποστολή και την παροχή υπηρεσιών, με σκοπό να προσθέσουμε αξία στο προϊόν.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ HYBRID PACKAGING SUPPLIER® ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Berlin Packaging

Είμαστε ένας Hybrid Packaging Supplier®, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε μια εταιρεία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία σχεδιασμού και καινοτομίας, υπηρεσιών κατασκευής και εξυπηρέτησης πελατών στη βιομηχανία συσκευασίας.

Customer Services

Σχεδιασμός & Καινοτομία – Διαμορφώνουμε το μέλλον της συσκευασίας.

Δημιουργούμε λύσεις σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Για εμάς, η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι αλληλένδετα στοιχεία. Πιστεύουμε ότι είναι εξίσου σημαντικές και αυτό είναι το μυστικό για τη δημιουργία καλύτερων συσκευασιών.

Διαθέτουμε εσωτερικό τμήμα συμβουλευτικής σε θέματα καινοτομίας, το Studio One Eleven, το οποίο ενώνει τη δημιουργικότητα με την τεχνική. Απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους σχεδιαστές, μηχανικούς και ειδικούς μάρκετινγκ που είναι έτοιμοι να βρουν καινοτόμες λύσεις και να αναδείξουν το εμπορικό σήμα και τη συσκευασία των πελατών. Το Studio One Eleven συνδυάζει τις πτυχές μιας εταιρείας σχεδιασμού που εστιάζει στον καταναλωτή με την αυστηρότητα και την πειθαρχία ενός κατασκευαστή, προσφέροντας στους πελάτες μας μια «υπηρεσία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης» για όλες τις ανάγκες τους όσον αφορά την καινοτομία στη συσκευασία.

Customer Services

Υπηρεσίες κατασκευής – Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την συσκευασία που χρειάζονται.

Αναζητούμε συνεχώς τους καλύτερους συνεργάτες για την προμήθεια κορυφαίας ποιότητας γυαλιού, πλαστικού, μεταλλικών συσκευασιών και κλεισιμάτων, προσφέροντας περισσότερα από 50.000 είδη παγκοσμίως.

Για τον σκοπό αυτό, υποσχόμαστε στους πελάτες μας διεξοδική επιτόπια παρουσία προκειμένου να κατανοήσουμε πλήρως και να ικανοποιήσουμε τα εκάστοτε αιτήματά τους.

Customer Services

Εξυπηρέτηση πελατών – Φροντίζουμε τους πελάτες μας

Βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες αποθήκευσης, διαχείρισης και αποστολής των προϊόντων των πελατών μας χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που αποτελείται από πάνω από 130 τοποθεσίες και ένα πρώτης τάξεως σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων.

Ως εκ τούτου, προσφέρουμε στους πελάτες μας διατερματικές λύσεις διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και εξατομικευμένες υπηρεσίες με σκοπό την πρόσθεση αξίας στο προϊόν.