Πώματα Λαδιών

πωματα λαδιων

Η ορθή επιλογή και χρήση πωμάτων και επιλαιμίων φιαλών, διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο κατά την διαδιακασία της τυποποίησης όσο και κατά την χρήση από τον τελικό καταναλωτή.

Για τον πωματισμό των φιαλών ελαιολάδου, η εταιρία μας διαθέτει βιδωτά πώματα αλουμινίου με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής, σε διαστάσεις 31.5Χ24 και 35Χ23. Τα πώματα διατίθενται σε 3 χρώματα (Μαύρο, Πράσινο και Χρυσό) είτε για επιλαίμιο φιάλης κατάλληλο για aggancio interno είτε για aggancio esterno.

Αν αναζητάτε πώματα με χαρακτηριστικά διαφορετικά των παραπάνω ή χρειάζεστε τεχνική συμβουλή, τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Ολα τα πώματα πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με την καταλληλότητά τους για χρήση σε τρόφιμα και ποτά καθώς και του FDA (USA).

Aggancio interno VS Aggancio esterno

AGGANCIO-interno

Το aggancio interno αποτελεί την κλασική λύση για την εφαρμογή του ρυθμιστή ροής στο επιλαίμιο της φιάλης. Ο ρυθμιστής ροής είναι κατασκευασμένος από LDPE και συγκρατείται στη φιάλη ασκώντας πίεση στο εσωτερικό τοίχωμα του επιλαιμίου (UNI10155) εξαιτίας της ελαστικότητας του υλικού.

AGGANCIO-ESTERNO

Το aggancio esterno διασφαλίζει επιπλέον συγκράτηση του ρυθμιστή ροής καθώς συγκρατείται και εξωτερικά στο επάνω μέρος της επιφάνειας του επιλαιμίου και έτσι ουσιαστικά εκμηδενίζονται οι πιθανότητες αποκόλλησής του κατά τη χρήση. Προσοχή, το πώμα με aggancio esterno συνεργάζεται μόνο με φιάλη που διαθέτει επιλαίμιο κατάλληλο για aggancio esterno (UNI10666).